HU   |   EN
 

Mai menü (2022-08-14)
Levesek:
 

Főételek:
 
ESKÜVŐ

Kedves Házasulandó Pár!

Az esküvő életünk szabadon választható eseménye közül a legjelentősebb. Születésünket és halálunkat nem választhatjuk meg, csak a házasságunkat s vele az embert, akivel az életünket le szeretnénk élni.

Valaki már gyerekkora óta álmodozik az esküvőjéről, valaki gondolni sem mert rá. Van aki korán elköteleződik, van aki későn szánja rá magát. Van aki gyorsan dönt, van aki megfontoltabb a választást illetően. De bárhogyan is történt, e döntés legyen méltó jelentőségéhez és hozzátok! Mi ebben szeretnénk segíteni.

A cég nászajándékként, a vendéglő emeletén található panzió legszebb szobáját fölajánlja a párnak nászéjszakára.

Szolgáltatásaink

Délutáni állófogadás

Esti vacsora

Éjféli vacsora

Igénybe vehető mindhárom szolgáltatás ital nélkül, melyről a házasulandó pár gondoskodik.

Igénybe vehető mindhárom szolgáltatás itallal (korlátlan üdítő, ásványvíz, minőségi csapolt sör) tömény szeszes ital nélkül, melyről a házasulandó pár gondoskodik.

Mindhárom szolgáltatás igénybevétele esetén, a 3 év alatti gyerekeket nem számoljuk bele a létszámba. 10 éves korig fél létszámmal számolunk. (pl. 10 fő, 10 év alatti gyerek esetén 5 főt számolunk fel)

A felszámolásra kerülő létszámot legkésőbb az esküvőt megelőző péntek délután 3 óráig kérjük pontosítani. A végleges létszámba kérjük számolják bele a meghívott vendégeken kívül a vőfélyt, ha van, a zenészt, a videóst és a fotóst is.

Helyszínek

Kristály Vendéglő

Vendéglőnk 80 fő befogadására alkalmas.
Terembérleti díjat nem számítunk fel.

Kerthelyiség

A délutáni állófogadás helyszíne, jó idő esetén, a vendéglő udvarán található kerthelyiség. Esős vagy hideg időben, a Kristály vendéglőben szolgáljuk ki a vendégeinket.

Szállás

A vendéglő fölött található panzióban 10 fő elhelyezésére van lehetőség. 2 fő/szoba. Pótágy és gyermekágy elhelyezésére van lehetőség, melyért felárat számolunk fel.

Menükártya

Lehetőség van menükártya megrendelésére és készítésére.  A menükártyán megtalálható a pár fényképe, melyet az esküvő napján készít fotósunk, és az esküvői menü.

Teremdíszítés

Cégünk teremdíszítő cégeket tud ajánlani, de a szervezésről a megrendelő gondoskodik.

Zene

Cégünk zenészeket tud ajánlani, de a kiválasztásról és szervezésről a megrendelő gondoskodik.

Sütemények

A vendégek ellátásához szükséges házi vagy cukrászsüteményekről, a megrendelő gondoskodik.

Copyright © 2015 Kristály Panzió